Saturday, January 28, 2017

Command double eagle Swiss uniform, Albanian flag swing - where does youthful lightness cease, where does treason begin?

 http://www.blick.ch/news/schweiz/schweizer-soldaten-posieren-stolz-aber-mit-der-falschen-flagge-kommando-doppeladler-id3635788.html

By Deborah Lacourrège and Lea Gnos
In uniform, they represent Switzerland. But seven young soldiers in a train compartment prefer the Albanian double eagle - and proudly stretch the gun in the air. On April 2, a man posts the picture with the flag on Facebook. "A chapter comes to an end, but the friends remain," he writes.
An officer, who saw the photo on Facebook, says, "This is bordering on national treason." He understood that Swiss people with a migration background were their roots. "But these men are wearing uniforms, they're obviously still in the service." That is why they should be 100 percent behind the army of the country they serve - and do not pay homage to a foreign flag. "This is a question of decency and respect!"
For this reason, recruits in the service should also intervene in one of the Landessprachen - and not in their native language.
Army spokesman Christoph Brunner rightly tells the officer: "If someone is wearing a Swiss uniform, our flag is the only one we want to see. All other flags have nothing to look for. "
In addition, army-related photographs, which they recorded during their working hours, may only be placed on the Internet with the consent of the superior. In particular, if the recordings "are contrary to the image of the uniform as an expression of the belonging to the army," the service regulation says. "This recording is a non-compliance with service regulations," says Brunner.
The case now goes to the military police, as Christoph Brunner confirms. If they find out who the soldiers of the double-eagle commandos are, they get mail from their commander. They are threatened with a reprimand, an exit lock, a fine or arrest. Of the young men pictured on the flag photo, no one was available for comment.Published on 08.04.2015 Updated on 08/04/2015

2 comments:

..... said...

Dua të falënderoj wiccan Duma për ndihmën e tij të madhe. Vajza ime ishte thellë në varësinë nga droga, unë provova rehabilitimin dhe gjithçka që ajo të ndalonte, por asgjë nuk funksionoi, qava shumë për të gjithë situatën sepse ndjeva sikur dështova si nënë. Por gjithçka ndryshoi pasi gjeta një koment në internet se Wiccan Duma po ndihmonte njerëzit. Jam i lumtur që vajza ime është e lirë nga varësia nga droga tani me ndihmën e Wiccan Duma, ju them faleminderit Wiccan Duma për magjitë tuaja të fuqishme. Për shikuesit atje, nuk e di situatën tuaj, por ju siguroj se mund të merrni ndihmë për të ndaluar varësinë. , ndaloni obsesionin, ndaloni depresionin, ndaloni abuzimin.
1) Magjitë e dashurisë
2) Magjitë e humbura të dashurisë
3) Magjitë e divorcit
4) Magjitë e martesës
5) Dashuroni magjitë lidhëse.
6) Magjitë e ndarjes
7) Dëboni ish-dashnorin
8.) Ju dëshironi të promovoheni.
9) magjitë e fitimit të lotarisë
10) Nëse doni të kënaqni të dashurin tuaj
Kontaktoni këtë njeri të madh nëse keni ndonjë problem për zgjidhje të përhershme. Email: whitemagictemple@gmail.com
WhatsApp: +2348155926512

... said...

Dua të falënderoj Nënën Ellen që e ktheu të dashurin tim me magjitë e saj të dashurisë. Murseli më ndau katër muaj më parë pa asnjë arsye, u përpoqa të arsyetoja me të, por ai më mbylli plotësisht. E doja aq shumë sa nuk munda të bëja asgjë ndërsa ai u largua, qava dhe u bëra një hije e vetes. Por gjithçka ndryshoi dy javë më parë, kur pashë një koment se si Nënë Ellen i ndihmon njerëzit me çështjet e marrëdhënieve dhe martesës, e kontaktova dhe jam i lumtur që e bëra sepse tani i dashuri im është kthyer dhe ai më do edhe më shumë, më premtuar kurrë për të më lënduar sërish. Faleminderit Nënë Ellen për ndihmën tuaj, ju jeni më e mira. Për shikuesit atje që kanë nevojë për ndihmë për marrëdhënien ose martesën e tyre, ju lë me informacionin e kontaktit të Nënës Ellen. Dërgo email ellenspellcaster@gmail.com
WhatsApp+2349074881616