Sunday, December 31, 2006

Agllaia Zoto e ftuar tek Kanali Mega


Sot ne emisionin e e ores 8 te kanalit Mega ishte e ftuar Agllaia Zoto, himarjotja enigmatike dhe e fameshme. E persekutuar nga sigurimi jugosllav, sigurimi bullgar dhe ai shqiptar, Agllaia u rezistoi koheve dhe sot ne 80 vjetorin e saj, me nje kalendar te ngjeshur ngjarjesh dhe botime librash ne frengjisht dhe gjuhen e vet amtare greke, me kujtese fenomenala vazhdon te tregoje rrugen e saj te mundimeshme. Por mbi te gjitha ndjehet krenare per origjinen e saj greke sic u shpreh ajo pyetjes qe i drejtoi spikeri i emisionit. Me shume do te tregojme ne te ardhmen per kete figure.

1 comment:

Web Master said...

Κυνηγώντας το απραγματοποίητο όνειρο - Προς τον ήλιο και την άνοιξη που υπήρχαν μόνο στην καρδιά και τα όνειρά μας

Συγγραφέας: Ζώτου, Αγλαΐα
Κατηγορία: Βιογραφίες- Απομνημονεύματα
Εκδότης: ΟΔΥΣΣΕΑΣ
Ημερ/νία έκδοσης: 1994
Αριθμός σελίδων: 364
Τιμή εκδότη: 9.20€
Τιμή Πρωτοπορίας: 8.28€