Saturday, April 14, 2007

Facts:Gazeta Albania, 10 prill 2007 (vijon)

Me se fundi shtypi shqiptar po kupton motivet e luftes se ashper elektorale ne Himare. Behet fjale per grabitje te organizuara ne dem te himarjoteve. Per te ndihmuar investiguesin e ketyre te dhenave po japim ndihmesen e himara.eu. Kryetari i bashkise qe ka marre flamurin e grabitjes ka nje emer dhe ai quhet Jorgo Mato kurse ne variantin e shqiperuar Gjergj Mato (shpresojme qe te kene rastin ta verifikojne). Manipulimet qe jep gazeta Albania jane denoncuar nga kryetari i bashkise Vasil Bollano qe ne fillim te mandatit te vet ne vitin 2003. Shpresojme qe edhe gazeta Albania t'i a njohe z. Bollano ndershmerine dhe devotshmerine e tij ne sherbim te interesit publik

Beni "klik" ne secilen figure teskanuar per ta zmadhuar ate)

No comments: