Tuesday, January 01, 2008

Λαμπερή η υποδοχή του 2008

Καλή χρονιά!
Λαμπερή η υποδοχή του 2008

Αθήνα
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο


Με την ευχή και την ελπίδα το 2008 να είναι μια καλύτερη χρονιά, γιορτάστηκε η έλευση του νέου χρόνου. Η υποδοχή του 2008 σε ολόκληρη τη χώρα ήταν λαμπερή, καθώς συνοδεύτηκε από μουσικές εκδηλώσεις και πυροτεχνήματα.

Στην Αθήνα, το επίκεντρο της γιορτής ήταν η πλατεία Κοτζιά, όπου ο Φ Πλιάτσικας, οι Οναρ και οι Μπλε πρωταγωνίστησαν στις εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων. Κι όταν η αντίστροφη μέτρηση ολοκληρώθηκε, τον ουρανό φώτισαν δεκάδες πυροτεχνήματα.

Ποδαρικό στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος έκαναν οι Ολυμπιακές Αερογραμμές. Ένα λεπτό μετά την έλευση του 2008 προσγειώθηκε η πτήση ΟΑ 539 από Χανιά, με 24 επιβάτες και τετραμελές πλήρωμα. Κυβερνήτης του αεροσκάφους ήταν ο Ιωάννης Κακαρίκας και συγκυβερνήτης ο Δημήτρης Σταντίδης.

Η πρωτοχρονιάτικη πίττα κόπηκε εν πτήσει και ο τυχερός κέρδισε δύο εισιτήρια για οποιονδήποτε από τους 36 προορισμούς των Ολυμπιακών Αερογραμμών στην Ελλάδα. Στους υπόλοιπους επιβάτες προσφέρθηκε από ένα γούρι και σαμπάνια.

Το πρώτο πλοίο που κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά ήταν το Ρομίλντα με 18 επιβάτες. Πλήρωμα και επιβάτες γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά εν πλω.

Γεύματα αγάπης προσφέρει ο Δήμος Αθηναίων στον ξενώνα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Σοφοκλέους. Ανάλογη προσφορά και από τον Ερυθρό Σταυρό, στο κτίριό του στην Γ' Σεπτεμβρίου.

Κλειστά θα παραμείνουν για δύο ημέρες τα καταστήματα.

Newsroom ΔΟΛ


No comments: