Wednesday, February 06, 2008

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΧΙΜΑΡΑΣ 2008



Σε ένα πνεύμα αλληλεγγύης και δημοκρατικότητας διεξήχθησαν την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου οι εκλογές της νεολαίας της Χιμάρας για την ανάδειξη των μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Οι εκλογές έλαβαν χώρα στα γραφεία της ιστορικής Ένωσης Χειμαρριωτών, στην Κολοκοτρώνη 44 (Αθήνα), σ' ένα λιτό χώρο, τον οποίο οι νεολαίοι βοήθησαν να εξελιχθεί σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Τα παιδιά της Χιμάρας έκαναν αισθητή την παρουσία τους υποστηρίζοντας ένθερμα την προσπάθεια για ένα νέο ξεκίνημα για το καλό του τόπου μας. Μια πρωτοβουλία που πάρθηκε από άτομα 16 έως 35 ετών για να μας αφυπνίσει την εθνική συνείδηση και να μας γεμίσει αισιοδοξία για το μέλλον. Η συμμέτοχη τους στην ψηφοφορία και η παραμονή των περισσότερων μέχρι το πέρας των εκλογών δήλωσαν ότι πολλά μπορούμε να καταφέρουμε αρκεί να έχουμε πίστη και θέληση. Αυτές οι πυρακτωμένες καρδιές ενώθηκαν μια ιδανική στιγμή για να συμβάλλουν με τις πράξεις τους στην εξύψωση του τόπου που μας χρειάζεται, της Χιμάρας..

Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε στις 11.00, έληξε στις 17.00 κι ύστερα ακολούθησε η καταμέτρηση των ψήφων. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν συνολικά 100 νεολαίοι χειμαρριώτες, κάτοικοι των Αθηνών. Οι υποψήφιοι ήταν 16 κι από αυτούς εκλέχθηκαν τα 11 μέλη για τη σύσταση του διοικητικού συμβουλίου.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής :
1. ΒΕΙΖΗΣ ΑΡΗΣ 72%
2. ΝΕΡΑΝΤΖΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 58%
3. ΜΠΕΛΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 55%
4. ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 55%
5. ΑΝΤΩΝΗ ΝΤΟΡΙΝΑ 54%
6. ΚΟΝΟΜΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 54%
7. ΒΕΙΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 48%
8. ΓΚΟΡΟΣ ΝΙΚΟΣ 48%
9. ΚΟΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 45%
10. ΜΠΡΙΓΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 44%
11. ΛΑΖΑΡΗ ΜΑΡΙΑ 35%


Ένα ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και πολλά υποσχόμενα για το μέλλον γεγονός για τη νεολαία της Χιμάρας, που ευχόμαστε να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, αυτά που αρμόζουν σε νέους που έχουν όνειρα και προσδοκίες για τον τόπο τους αλλά και μια παράδοση να διατηρήσουν.

No comments: