Thursday, July 24, 2008

Leter e kryetarit te bashkise se Himares z. Bollano drejtuar Kryeministrit Berisha

post by [himaraunion@gmail.com]
Click in the picture to increase them2 comments:

Himara News said...

Korrigjoni pak Emrin ne teme. Me sa di, duhet te jete Bollano, jo Bolla.
Dicka tjeter, me pak rendesi, kjo leter nuk shikoj te kete Nr. protokolli dhe date.

akroqeravnos said...

Ok