Tuesday, October 28, 2008

Τιμή στο Έπος του 1940


Kορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την επέτειο του «Όχι»

Eurokinissi

Θεσσαλονίκη
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο


Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου του «Όχι» με τη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και μαθητικές παρελάσεις σε όλη την υπόλοιπη χώρα.

Στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά την παρέλαση παρακολουθούν ο πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα και οι υπουργοί Αμυνας χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπως επίσης και ο υπουργός Αμυνας της Τουρκίας.

Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε μαθητική παρέλαση ενώπιον του υπουργού Παιδείας Ευ.Στυλιανίδη. Την παρέλαση παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Βουλής, Δ.Σιούφας, βουλευτές όλων των κομμάτων και πλήθος κόσμου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τρίτη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω της διεξαγωγής της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο του «ΟΧΙ».

Για την ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης μηχανοκίνητων και πεζοπόρων τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων στη λεωφόρο Μ.Αλεξάνδρου, θα απαγορευτεί από τις 06:00 η στάθμευση και η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους:

Γ.Παπανδρέου, στο τμήμα της από τη Μ. Αλεξάνδρου μέχρι την Μητρ. Κυδωνιών, Μ.Αλεξάνδρου, Β.Γεωργίου, στο τμήμα της από τη Μ.Αλεξάνδρου μέχρι την Ν.Γερμανού, Παύλου Μελά, στο τμήμα της από την Τσιμισκή μέχρι το Λευκό Πύργο, 25ης Μαρτίου, στο τμήμα της από την Β.Όλγας μέχρι τη Μ.Αλεξάνδρου, Καραϊσκάκη - Καλλιδοπούλου - Φ.Νίκογλου - Αγ.Τριάδας, στα τμήματά τους από την Β.Όλγας μέχρι τη Μ.Αλεξάνδρου, και Πέτρου Συνδίκα - Μ.Μπότσαρη, στα τμήματά τους από την Β.Όλγας μέχρι τη Μ.Αλεξάνδρου.

Newsroom ΔΟΛ

No comments: