Tuesday, December 22, 2009

Nje reforme e re agrare
Shqip on line...

Kryeministri premton 300-750 metra katrorë tokë për familjet në zonat bregdetare
"Nuk presim lëmoshë dhe nuk duam lëmoshë. Toka në bregdet duhet të jepet vetëm sipas mënyrave të sanksionuara në Kushtetutë"

No comments: