Saturday, November 06, 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Γραμματεία Παλιννοστούντων

Τομέας Βορειοηπειρωτών

Αθήνα, 1 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες Βορειοηπειρώτες,

Όπως όλοι γνωρίζουμε, στις 7 Νοεμβρίου 2010, διεξάγονται οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές σε όλη την Ελλάδα.

Πολλοί από εμάς με τη γνωστή και σημαντική απόφαση της προηγούμενης Κυβέρνησης της Ν.Δ., του Νοεμβρίου 2006, για την απόδοση Ελληνικής ιθαγένειας στους Έλληνες Βορειοηπειρώτες αποχτήσαμε την ελληνική ταυτότητα και έτσι έχουμε το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Πολλοί όμως, οι περισσότεροι από εμάς, έχοντας ως εμπόδιο την περίφημη εγκύκλιο Ραγκούση για την εγγραφή μας στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, αρνούμενοι να γίνουμε πολίτες δεύτερης και τρίτης κατηγορίας στην ίδια μας την πατρίδα, επιλέξαμε να μη μπούμε στη διαδικασία της εγγραφής στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, διατηρώντας έτσι την εθνική μας αξιοπρέπειά.

Στις εκλογές αυτές, η ψήφο μας, η ψήφος του κάθε Βορειοηπειρώτη είναι πολύ σημαντική. Γι αυτό, η ψήφος μας αυτή πρέπει να είναι:

  • Ψήφος διαμαρτυρίας κατά της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ που μας κατατάσσει στην ίδια κατηγορία με όλους του υπόλοιπους μετανάστες στην Ελλάδα, λαθραίους και μη.
  • Ψήφος διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του μνημονίου.

Αντιθέτως η ψήφος μας πρέπει να είναι:

  • Ψήφος εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία, στα όσα αυτή πρεσβεύει και στα όσα έκανε για τους Βορειοηπειρώτες, που αν αναλογιστούμε είναι πολλά και σημαντικά.
  • Ψήφος εμπιστοσύνης προς τον πρόεδρο της Ν.Δ. τον Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο όλοι οι Βορειοηπειρώτες τον αισθανόμαστε, δικό μας άνθρωπο.

Τέλος ο Τομέας Βορειοηπειρωτών της Ν.Δ. καλεί όλους, τους απανταχού Βορειοηπειρώτες, που είτε έχουν δικαίωμα ψήφου, είτε όχι, να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τους συνδυασμούς της Νέας Δημοκρατίας σε όλη τη χώρα.

Ας είναι οι εκλογές τις 7ης Νοεμβρίου, μια δυναμική απάντηση στην καταστροφική κυβερνητική πολιτική του ΠΑΣΟΚ και η αρχή μιας καλύτερης μέρας για την Ελλάδα και τον απανταχού Ελληνισμό.

Τομέας Βορειοηπειρωτών της Ν.Δ.

No comments: