Friday, February 10, 2012

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας, έρχεται στην Αμερική.

post by Demetrios Koutoulas [panepirotic@gmail.com]

Η Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Αμερικής έχει την τιμή να καλωσορίσει τον Πύρρο Δήμα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Την ερχόμενη άνοιξη, ο Πύρρος θα λάβει μέρος σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής σε Βοστόνη, Νέα Υόρκη, Αννάπολι και Σικάγο. Τα έσοδα απ' τις εκδηλώσεις θα δωθούν στο Ελληνικά σχολείο Όμηρος στην Χιμάρα, πατρίδα του Πύρρου, στο Πρόγραμμα εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας για απόδημους Ηπειρώτες το Παγκόσμιου Συμβούλιου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων για σπουδές στο εξωτερικό, και για άλλους Πανηπειρωτικούς σκοπούς.
Ο Πύρρος Δήμας έχει κερδίσει ένα Χάλκινο και τρία Χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια στην Άρση Βαρών εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε τέσσερις Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ο Πύρρος θα είναι ο Μέγας Τελετάρχης στην παρέλαση για την Ανεξαρτησίας της Ελλάδας που θα γίνει στην Βοστόνη στις 22 Απριλίου και θα λάβει μέρος στην παρέλαση για την Ανεξαρτησία της Ελλάδας στην Νέα Υόρκη στις 25 Μαρτίου. Επίσης η ατζέντα περιλαμβάνει την συμμετοχή του στο συνέδριο Hermes Expo International στο Ατλαντικ σίτι στις 31 Μαρτίου.
Στις προσπάθειες να συγκεντρωθεί χρηματικό ποσό για φιλανθρωπικούς λόγους ο Πύρρος Δήμας θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, με τον εκπρόσωπο Γκας Μπιλιράκη σε επίσκεψή του στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ και με τον Πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Χρυσόστομο Δήμου.
Δελτίο Τύπου
Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας, έρχεται στην Αμερική.

No comments: