Sunday, February 19, 2012

Zoti te dhashte...(Migjeni)

I nderuar zotni Irakli Gjicali. Titulli "te ndihmofte zoti.." me coi ne mendje qe me mire do qe te ishe bere prift, por pastaj ktheva mendje. Nga ty do kishte gjetur belane e gjith krahina (jo se tani s'po e gjen). E them kete sepse nga te dy, ti je me i famshem (sipas pohimeve ne shkrimin paraardhes). Bomarsheja thote: Shpif shpif se nga shpifja dicke do te mbetet.
Kush qenka i pandreqshem, ti qe s'heq dore nga vulgaritetet dhe ofendimet apo une qe i rash shkurt (i gelltita dhe arsyen ta thash) dhe te bera nje sfide per shpifjen lidhur me pronen e perfituar prej meje me ligjin 7501? Me qe e pranove qe s'eshte vec shpifje, prei te shkreten qe te jesh me i besueshm sot e mbrapa.
Per me teper flet per qindra fakte te paudhesive te mia nga Palasa ne Qeparo. Po publiko nja 10 qe te turperohem une, ose pranoje qe je shpifes profesionist.
Perseri po i kthehem pyetjes. Je dakort qe te vendosen kokat e disa apo vetem njeres nga figurat himariote qe propozon z.Dede? Shkrimin tend si kryetar i shoqeates se intelektualeve??? natyrisht qe e kam lexuar. Dhe rash dakort me mendimin e mjaft HIMARIOTEVE. Keto mendime i hodha edhe ne club e sic me nderove ti duke me perseritur vepren tende po te ridergoj edhe une timen.
Maksim Rapo

No comments: