Thursday, April 26, 2012

Pergjigje ndaj deklarates se Enosit Himarjoton me gjykimin e nje bedeli

post by stefaneli@yahoo.gr
Shenim: bedel eshte fjale turke dhe quhej bedel ai qe vinte ushtar per llogarine e nje te kamuri. Si pune angari qe eshte, edhe llogjika ka ere angarie
.
Por me e bukura eshte kur na paraqitet si afendiko i nje clubi ku shkruajne e lexojne me pak se 5 veta ne dite
!


Simpas gojdhanave ekziston nje KUCEDER po asnje nga ne se ka par,po ne fakt e jetojm.
Cdo njeri nga ne kerkon te drejt por ku e kerkon nuk e di.
DINAKERIA e sejcilit nga ne per te mbrojtur interesin personal esht Skandal i rradhes para interesave te gjith Himares.
CLUBHIMARA nuk esht Politik, por nje shoqeri civile qe mbulon cdo te drejt shoqerore jo te jashtligjeshme per interesat e larta te gjith Himares.
Spahiu,Enosis dhe Shoqatat e tjera jan pjes e shoqeris dhe gezojn cdo te drejt ne shoqerit Demokratike.
HIMARA nuk han i disa Politikaneve qe quhen te humbur,por ne fakt e mashtrojn kete popull me cdo menyr per te perfituar para, dhe te demtohet shoqeria dheHimara bashk me ta.
ENGLIMATIKES ENERJIES
Tingellimi i kesaj fjale ne opinionin nderkombtar tingellon keq,dhe vetem per Tekstin e ketij shkrimi Bashkia e Himares duhet te pozicionohet per kete titull Krim qe prek interesat e gjith Himares Turistike.
Per perfitime te medha personale ne dem te Turizmit dhe te Himares Enosi Himarioton nuk gezon te drejt debati ne Clubhimara.
1-Artan Dulaku nuk ka ndertes ne Dhermi.
2-Ne Jal,ekziston e vertet se Alban Xhillari ka zaptuar rreren por para ca vitesh kur Bashkia e mepareshme ja dha me qera.
3-Koco Kokedhima e gezon pronen e vet dhe si Himariot dhe si Qeparotas.
4-Se ku do fle gjum Inspektariati nuk varet nga ne.
5-Shpetim Idrizi ishte ne aleanc me PDNJ dhe Omonia.
Gjika Stramarko esht njeri nga ata qe prish jeshil llekun dhe perenjt dhe duhet ceshtja te shkoj ne Stransburg .
Nga qe e jetova Himaren nuk doli asnje kryetar te na jap llogari per cfar ndodh,por vota e popullit i pastron me mir gjerat.
ENOSI HIMARIOTON esht e mirpritur ne Club por me shkrime reale dhe jo genjeshtra.
Radha e fushates esht me von,tani e ka rradhen debati i punes.
Vllado!!
Ska perse te debatosh kaq gjat ne Club se emrin tend qe tu prish lokali ne rer nuk ta permendi ENOSI.No comments: