Friday, June 15, 2012

“OMONIA”: Ανακοίνωση τύπου

From: DIMITRIS PERDIKIS [mailto:perdikis.dim@cyta.gr]
Sent: Tuesday, June 12, 2012 9:57 AM
To: 'PERDIKIS DIM'
Subject: FW: Ανακοίνωση τύπου

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ “ΟΜΟΝΟΙΑ”
BASHKIMI DEMOKRATIK I MINORITETIT ETNIK GREK “OMONIA’’
DEMOKRATIC UNION OF GREEK MINORITY IN ALBANIA “OMONIA”

Address: Rruga Nr3, Sarande, Albania, web site: www.deem-omonoia.com, e-mail: info@deem-omonoia.com, tel – fax 00355 85222522


Ανακοίνωση τύπου
Το Σάββατο 9 Ιουνίου 2012 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ στους Αγίους Σαράντα συνάντηση του Γενικού Πρόεδρου της οργάνωσης Βασίλη Μπολάνου με τους Έπαρχους της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας.
Η συνάντηση είχε αντικείμενο την ενημέρωση των έπαρχων της ΕΕΜ για τις συναντήσεις που πραγματοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα με εκπροσώπους της ελληνικής πολιτείας και των ελληνικών κομμάτων ο βουλευτής και πρόεδρος του ΚΕΑΔ, και ο Γενικός Πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ για θέματα που αφορούν την Εθνική Ελληνική Μειονότητα εντός και εκτός Αλβανίας.
Ταυτόχρονα στη συνάντηση με τους έπαρχους συζητήθηκαν και οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τις εποικημένες εκλογές.
Ενημερώθηκαν οι έπαρχοι και για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, τον κύριο Κώστα Μπούρα. Σε αυτή τη συνάντηση του τόνισαν την αναγνώριση των προσπαθειών του κυρίου Σαμαρά για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό καθώς και τη συμπαράσταση στην προσπάθεια που γίνεται να μη χαθεί ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της χώρας.
Οι έπαρχοι δήλωσαν ομόφωνα τη στήριξη τους στις θέσεις που εκφράσθηκαν σε αυτές τις συναντήσεις και τόνισαν ότι ως υγείες τμήμα του Ελληνισμού έχουμε την υποχρέωση να απευθύνουμε τη δική μας προς το πανελλήνιο έκκληση: Σ’ αυτή την κρίσιμη για την πατρίδα στιγμή, ας φροντίσει ο καθένας μας να ενισχύσει με την εκλογική του συμπεριφορά τις πολιτικές εκείνες δυνάμεις που έχουν σαν κύριο στόχο και μέλημα την αξιοπρεπή αποκατάσταση της θέσης της Ελλάδας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αγ. Σαράντα, στις 9 Ιουνίου 2012

Εκ’ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας

2 comments:

Anonymous said...

Τι λες ρέε μαγκα, το πιο φτωχό μέρος του ελληνικού πληθυσμού, οι Βοριο -Ηπειρώτες, να ψηφίζουν το κόμμα της πλουτοκρατίας ? Να ψηφίσουν τη Ντόρα που αγοράζει καραβιά τη στιγμή που ο λαός υποφέρει? Και τη έκανε η Νέα Δημοκρατία για μας? Τα πεδία μας γεννήθηκαν στην Ελλάδα και τα ινγραναζια του κράτος της Νέας δημοκρατίας και του Πασοκ μας φέρουν βόλτα για το πιο απλό δικαίωμα που αποκτά κάποιος που ζει στην Ελλάδα-την υπηκοότητα?

Ο σκεπτικός

Anonymous said...

Omonia e ka dhjere me nje mut, perfshi mikun me te ngushte te diktatorit Sali Berisha, Vasil Bollanon. Shkoni te shikoni Dhjermiun si e ka katandisur Bollano me 160 leje ndertimi dhe qe ka prere 2000 rrenje ullinj per te ndettuar mbi 7501 gjithe mafgia e shqiperise. Imagjinoni sa vlere ka nje viile apo hotel i nje musulmani nga kosova dhe sa vlere ka ulliri qe ka 700 vjet qe eshte ritur me unde dhe djerse nga baballaret e himarioteve. Skane nevoje himariotet per karta speciale, boll u tallen 20 vjet politikanet e Athines ne kuriz te himarioteve,qe i perdorin per interesat e tyre ne Tirane.