Saturday, November 17, 2012

Η απάντηση του βουλευτής της Χ.Α Χρήστου Παππά για τον υποτιθέμενο διάλογο που είχε με τον Ξέρρα

Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012

http://borioipirotis.blogspot.gr/2012/11/blog-post_5529.html


Πρίν από λίγες μέρες, η «Κάτοψη» σε άρθρο με τίτλο «Boυλευτής της Χρ. Αυγής πήγε να κάνει το μάγκα σε υπουργό της Αλβανίας αλλά ο Μειονοτικός Σπύρος Ξέρρας, τούδωσε να καταλάβει.»  δημοσίευσε  «διάλογο» που είχε ο βουλευτής επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς με τον Υπουργό Εργασίας της Αλβανίας και βουλευτη με το ΔΚ Σπύρο Ξέρρα κατά το διάρκεια των εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου στο Βοτλιαράτι.. Σύμφωνα με την «Κάτοψη» ο κ. Παππάς πήγε να του κάνει συστάσεις, για το θέμα της υφαλοκρηπίδας, αλλά και της Βορείου Ηπείρου.

 Όμως ο υπουργός τούδωσε να καταλάβει... Του είπε: "Να μάθεις πρώτα ποιος είμαι εγώ και τι αγώνα κάνω και μετά να μου πεις αυτά, που μου λες. Εσύ πρώτη φορά έρχεσαι εδώ, αλλά εγώ δίνω μάχες χρόνια ολόκληρα σ' αυτό τον τόπο". 

Η απάντηση του Παππα
 
Από την προσωπική του σελίδα στο FB ο κ. Παππάς απάντησε ως εξής:  
:  

Και οι αλβανοί βρίσκουν και τα κάνουν. Ενα σωρό βορειοηπειρώτες γλύφουν τα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για να εξασφαλίσουν κανένα χαρτζιλικάκι και όταν είναι μέσα γλείφουν τα αλβανικά κόμματα και
τον διεθνιστή οικουμενιστή αρχιεπίσκοπο Αλβανίας.
Αυτοί που δεν ήσαν στο διάλογο μπροστά στον Ξέρα να μην μιλάνε και να μην γράφουν φαντασίες.
Και να το τελειώνουμε.
Πρώην Χοτζικοί τώρα δημοκράτες , πρώην αγωνιστές βορειοηπειρώτες τώρα βολεμένοι, ολυμπιονίκες έλληνες και αλβανοί γίναν ένα. Ολα για τη μάσα. Προσχηματικό το ενδιαφέρον για τη Βόρειο Ηπειρο.
Γράφω στα παλιαότερα των υποδημάτων μου τις ψήφους τους. Ο,τι λέμε κι ό,τι κάνουμε, το κάνουμε για την ελευθερία της Βορείου Ηπείρου. Αυτά που λέμε τώρα τα λέμε εδώ και δεκαετίες. Κι αν θέλουν να ξέρουν κάποιοι τους πληροφορώ ότι η πρώτη φορά που πάτησα στα ευλογημένα χώματα της Βορείου Ηπείρου ήταν επί Ραμίζ Αλία. Μ΄αυτά που λένε διάφοροι βορειοηπειρώτες αμαυρώνουν την ένδοξη ιστορία του τόπου μου. 



ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Ο Χρήστος Παππάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962.
Κατάγεται από τη Λάκκα Σουλίου.

Προέρχεται από οικογένειες που έδωσαν στην Ελλάδα ιερείς και στρατιωτικούς. Πατέρας του είναι ο μαχητής αντιστράτηγος Π/Β Ηλίας Χ. Παππάς, στενός συνεργάτης του Γεωργίου Παπαδοπούλου.

Υπηρέτησε τη θητεία του, 26 μήνες, στο Πολεμικό Ναυτικό.
Εργάστηκε επί σειρά ετών ως στέλεχος πωλήσεων σε μεγάλες εταιρείες.

Από τα πρώιμα νεανικά του χρόνια ασχολείται με την πολιτική, ταγμένος στην υπεράσπιση της εθνικιστικής ιδέας.
Στον αγώνα της Χρυσής Αυγής συμμετέχει από της ιδρύσεώς της στο πλευρό του Αρχηγού της Νίκου Μιχαλολιάκου. Αρθρογράφος τόσο της εφημερίδος όσο και του περιοδικού με κείμενα ιστορικού και ιδεολογικού περιεχομένου.

Ιδρυσε τις εκδόσεις Ηλιοφόρος με έδρα στην οδό Κεφαλληνίας όπου και η έδρα των γραφείων της Χρυσής Αυγής τη δεκαετία του ΄90. Εξέδωσε βιβλία εθνικιστικού ιδεολογικού περιεχομένου.
Το 1997 εγκαταστάθηκε στα Ιωάννινα όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά με κατάστημα ειδών οικιακού εξοπλισμού (COCO-MAT).
Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Στις εκλογές της 6ης Μαϊου και 17 Ιουνίου 2012 εξελέγη Βουλευτής Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Είναι Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος και Τομεάρχης Εξωτερικών, Αλυτρώτου και Αποδήμου Ελληνισμού.

No comments: