Kush kerkon te largoje bustin e deshmorit te Gjuhes greke Aristotel Guma?

H προτομή του εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα

Procedeengs of The III Panhimarjot Conference -

http://www.himara.eu/adver/KHimariot/konferenca3_1.html

Llambro Ruci shvlefteson "argumentat" e Kristo Frasherit, Luan Malltezit, Shaban Sinanit etj

Le të thonë sa të duan Kristo Frasheri, Luan Malltezi, Shaban Sinani etj.se gjuha e parë në Himarë është shqipja dhe më pas greqishtja. E kjo është thënë qartësisht, por vendosmërisht, pa ekuivoke dhe duke e faktuar

Regjistrimi i popullsise-Presidenti Topi: presione nga qarqe ultranacionaliste

“Ndjeshmëria e madhe është sepse nga individë të qarqeve ultranacionaliste tentohet të bëhet një politikë presioni dhe deformacioni të një procesi që duhet të jetë nacional dhe ligjor” Presidenti la të kuptohej se ai ishte ishte edhe për deklarimin e lirë të etnisë dhe fesë

Ivanov: "ende në rajonin tonë qarqet ultranacionaliste veprojnë në dëm të vendeve të tjera".
(Shqip)

In contrast with 52-personality peticion, in the report of Europian Commission it is said that:

There is a lack of accurate data on minorities in Albania. This situation is expected to be addressed by the conduct of a population census in 2011, respecting international standards including the principle of free self-identification. This census will include optional questions on the ethnic origin, religious affiliation and mother tongue of respondents.

Pse nuk i jepet shtetesia shqiptare fortlumturise se tij Anastasios?

Lufta midis civilizimeve ne Shqiperi e gjen shprehjen ne luften frontale te qarqeve ateiste dhe antikrishtere qe perfaqesohen deri ne kupolen e shtetit per 20 vjet rresht dhe kontrollojne totalisht mediat.
S ipas raportimeve te ShIK-ut dhe shtypit, fondametaliste musilmane kane marre shtetesi shqiptare, kurse kryepeshkopi dekorohet nga Presidenti por ende nuk i ploteson kushtet per shtetesi megjthe qendrimin permanent prej 19 vjetesh ne Shqiperi !!!!


Saturday, December 15, 2012

Υπουργείο Εσωτερικών - Εγκυκλίου αρ 52 με ημερομηνία έκδοσης 13/12/2012 για την την Ελληνική Ιθαγένεια- ως αποδεικτικό το Ειδικό Δελτίο Ταυτότητος Ομογενούς (ΕΔΤΟ)

 From: DIMITRIS PERDIKIS [mailto:perdikis.dim@cyta.gr]
Sent: Saturday, December 15, 2012 10:43 AM


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ “ΟΜΟΝΟΙΑ”
BASHKIMI DEMOKRATIK I MINORITETIT ETNIK GREK “OMONIA’’
DEMOKRATIC UNION OF GREEK MINORITY IN ALBANIA “OMONIA”
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
           Address: Rruga Nr3, Sarande, Albania, web site: www.deem-omonoia.com, e-mail: info@deem-omonoia.com, tel – fax 00355 85222522
    
Ανακοίνωση τύπου

Η Δημοκρατική Ένωση της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας (ΟΜΟΝΟΙΑ), εκφράζοντας τα ειλικρινή αισθήματα όλης της Εθνικής Μειονότητας που διαβιεί και δημιουργεί στις πατρογονικές εστίες αλλά και στην μητέρα πατρίδα, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε δια της παρούσης θερμές ευχαριστίες επ’ ευκαιρία της έκδοσης από το Υπουργείο Εσωτερικών, της Εγκυκλίου αρ 52 με ημερομηνία έκδοσης 13/12/2012.
Δια της ως άνω Εγκυκλίου ενημερωνόμαστε μεταξύ άλλων πως πλέον απαιτούνται λιγότερα δικαιολογητικά καθώς για την απόδειξη της ομογενειακής ιδιότητας του αιτούντος την Ελληνική Ιθαγένεια λαμβάνεται ως αποδεικτικό το Ειδικό Δελτίο Ταυτότητος Ομογενούς (ΕΔΤΟ), ενώ όσοι έχουν καταθέσει αίτηση με τα παλαιού τύπου αλβανικά διαβατήρια δεν χρειάζεται να προσκομίσουν νέο βιομετρικό διαβατήριο. Σύμφωνα με την σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών όσοι έχουν καταθέσει αίτηση για την απόδοση της Ελληνικής Ιθαγένειας θα λαμβάνουν μια απάντηση είτε θετική είτε αρνητική εντός του χρονικού ορίου των τεσσάρων μηνών.
Αναγνωρίζουμε και εις βάθος εκτιμούμε τις εργώδεις και ειλικρινείς προσπάθειές του Υπουργείου Εσωτερικών, με στόχο πάντοτε προς όφελος και εξυπηρέτηση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, και προς διευκόλυνση των συνθηκών διαβίωσης αλλά και προς διασφάλιση της αξιοπρέπειας των Βορειοηπειρωτών.
                    
                   Αγ. Σαράντα, 14 Δεκεμβρίου 2012
Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας

No comments: