Friday, June 13, 2014

Shtypi shqiptar ndezi baterite kunder deshires se himarjoteve per te mos ndryshuar karakterin e saj etnik dhe fetar- ja disa kampione.

Mapo/Bollano i ankohet Samaras: Himarën greke do e bashkojnë më shqiptarët mysliman

Kreu i OMONIA-s ,Vasil Bollano i ka dërguar një letër kryeministrit të Greqisë, Antonios Samaras dhe ministrit të Jashtëm Evangelos Venizelos, duke iu ankuar për varianet që janë propozuar për ndarjen e re administrative të Shqipërisë. Sipas Bollanos, objektivi kryesor i ndarjes së re administrative është ndryshimi i karakterit kombëtar të Himarës duke e bashkuar atë me zona ku banojnë shqiptarë myslimanë. Bollano në letrën e tij vlerson se ekziston një plan kundër minoritetit grek në Shqipëri nga vetë shteti shqiptar dhe mediat vendase.


Panorama- Interviste e Armando Subashit

No comments: