Thursday, January 12, 2017

Nje vend Arkeologjik ne rrezik-Myzafer Korkuti nuk jep pergjigje

Masim Rrapo ka derguar kete mesazh  
" Ujrat e dimrit e kane germuar kete nekropol. Ja kam referuar z. Myzafer Korkuti, kryetar i akademise dhe institutit te arkeologjise. Deri me sot asnje pergjigje. Mos valle ka ndonje njohuri apo mundesi siti juaj per te influencuar, se po filluan ti grabisin do jete vone e Himara do humbi nje pasuri te madhe arkeologjike. Jane te sh V pes.

No comments: