Wednesday, September 06, 2006

Nje pergjigje ndaj Kristo Frasherit

Dilema per Himaren! Mbeshtetur nga Studimet Greke, vjen ...Prof. Frasheri” ishte titulli me të cilin filloi tek gazeta “Korrieri”, një seri shkrimesh për historinë e krahinës sonë që i përkasim dhe ne tek club-himara. Me premtimin që do të shohim edhe një libër më vonë (libër i botuar nga Akademia e Shkencave të Shqipërisë si rast unikal botimi për një krahinë. Libri i z. Frashëri doli në libraritë e Tiranës në korrik 2005) Ben Andoni ka bërë një hyrje për çdo shkrim të ciklit të z. Frashëri.

Vazhdon ne http://www.himara.eu

1 comment:

himara said...

Artikulli i K. Jorgjit vazhdon te kete interes ne qarqet kulturore. Lexues te ndryshem na kane rekomanduar ta paraqisim materialin e tij edhe ne faqet e himaraBlog. Shpresojme se me kete riprezantim u sjellim nje fare ndihmese ketyre lexuesve