Wednesday, November 22, 2006

Itineraret e reja javore e shoqerise Olimpik.

22/11/2006 10:08

Shoqeria ajrore Olimpik beri te njohur dje 5 itinerare te reja javore, per ne vendet e Ballkanit. Gjithsej realizon 57 itinerare ne jave, duke lidhur keshtu Athinen me Tiranen,Bukureshtin, Sofjen, Beogradin dhe Konstandinupolin.
http://news.ert.gr/en/index_languages.asp

No comments: