Tuesday, November 14, 2006

Lettre a Salvatore Adamo


Ishte viti 1968. Imagjino vetem per disa çaste nje te ri shqiptar, student ne letersi ne Tirane, kryeqyteti i shqiperise, e shoqeruar nga mikesha e tij e vogelulur ne nje bango ne nje park dhe bora bie kudo .. perqark.Ishte nje nate dhjetori. Ne ishim te lumtur te harruar ne nje bote tjeter, duke degjuar ne nje tranzistor kengen tende shume te bukur « Bie Bore.“. Zeri yt ishte i mahnitshem dhe na bente te perjetonim ndjenja te bukura.Ai na sillte drite nga nje poesi e mrekullueshme

for more see in the bloger: http://amarus.over-blog.com/
Simbad detari

No comments: