Friday, December 22, 2006

Foto per zgjidhjen e krizes

Në foto: Krerët e tre partive PBDNJ, LSI dhe PDK, dje në konferencë për shtyp mbi platformën e zgjidhjes së krizës.

(Koha Jone, 22-12-2006)

No comments: