Thursday, December 14, 2006

NEWS: memorandumi per bashkepunimin e dy kishave

Sot ne Vatikan do te nenshkruhet memorandumi per bashkepunimin e te
dy kishave.

14/12/2006 09:28 (ERT)

Kryepeshkopi i Athines dhe gjithe Greqise Hristodhulos gjendet nga dje ne Vatikan.
Eshte vizita e pare zyrtare ne historine e kishes greke, qe nje udheheqes fetar grek realizon ne Vatikan.
Gjate vizites se tij sot kryepeshkopi do te takohet me Papa Benediktin e 16-te dhe do te nenshkruaje memorandumin per bashkepunimin e dy kishave.
Neser kryepeshkopi Hristodhulos do te nderohet nga Universiteti Laterano e do te shpallet doktor nderi.

No comments: