Saturday, December 02, 2006


note: Koco Kokedhima, nga Qeparoi,pronar i fuqishem mediatik dhe ne shume dege te ekonomise shqiptare, pronar i gazetes "Shekulli", ashtu si Berluskoni me "Milan", ka mare nen mbrojteje ekipin e Apolonise. Por tani perballon nje numer te madh akuzash nga forca te ndryshme

No comments: