Tuesday, February 20, 2007

News: Bllokimi i numurimit te Votave ne Himare

Mbetet akoma i bllokuar nga PD e PS numerimi i 7 kutive me terendesishme ne Himare, qe jane dhe ato me te sigurtat per VasilBollanon. Bllokimi eshte i qellimshem pasi testimi i atyre kutive ku PDmendonte se mund te kishte dicka me teper, doli bllof. Ne keto momentekane shkuar bisedues nga Tirana dhe ndodhen akoma ne diskutim e siper.Urdheri eshte qe sot te mbaroje patjeter numerimi edhe sikur tevazhdohet per gjithe naten. Nderkohe jashte qendres se numerimitndodhen shume Himarjote, femra e meshkuj, madje edhe gra shtatzena, qetregon edhe nje here se Himarjotet jane te bashkuar dhe te vendosur qete mos manipulohet vota e tyre.

Edvin Qyrici (marre nga Club Himara)

No comments: