Wednesday, February 21, 2007

24 hours-news:Victoir of Bollano

Konfirmohet fitorja e Bollanos ende pa u numeruar kutia e fundit e votimit.
Situata u zhbllokua pas arestimit te kryetarit te komisionit te zgjedhjeve te Himares si dhe komisionerit gangster Simon Koka ne shtepine ku rri me qira ne Qeparo.
Caktohet komision i ri per numurimin e zgjedhjeve dhe ajo qe nuk u be per 4 dite e 4 nete u be per nje gjysem dite.
Pra ne kete monet pa u mbaruar numurimi i kutise se fundit, me gjithe pavlefshmerine e 35 % te fleteve te votimit te 1000-es se pare per Bollanon, numurimi i njemijeshes se dyte nxori Bollanon fitues
Pra himarjotet e shprehen vullnetin e tyre me voten e lire qe rrezikoi te dhunohej.
U kthyen po sot dhe vezhguesit e OSBE te cilet u terhoqen qe dje duke pare lojen e ndyre te disa njerezve shpirt vegjel. Ne feten e fituesve merr pjese dhe Vangjel Dule dhe deputeti i Himares Spiro Peci. Me vone do te kemi njoftime me te reja nga i derguari yne i posacem ne Himare

No comments: