Wednesday, February 21, 2007

News: Para dites se sotme kishim kete pamje (njemijeshi i pare)

Per zgjedhjet: Informacioni qe kam une eshte si vijon:
Deri ne oren 12, te dates 21 Shkurt ka ngelur pa u numeruar vetem nje kuti ajo e Spilese së Himares.
Duke bere nje permbledhje e atyre qe kam mundur (qe do te thote se nuk eshte mbase aspak e sakte) numrat jane si vijon:
Palase: Llazari 26 vota; Tato 12 vota dhe Bollano 20 vota
Piluri: Llazari 40 vota; Tato 26 vota dhe Bollano 31 vota
Qeparoi Fushe: Llazari 62 vota; Tato 48 vota dhe Bollano 96 vota
Qeparo Mal: Llazari 22 vota; Tato 12 vota dhe Bollano 8 vota
Himare Llazari 44 vota; Tato 48 vota dhe Bollano 71 vota (Lagjia Mihail)
Kudhes: Llazari 55 vota; Tato 30 vota dhe Bollano 37 vota
Gjilek Llazari 17 vota; Tato 3 vota dhe Bollano 75 vota
Vuno ? Llazari 49 vota; Tato 29 vota dhe Bollano 26 vota
Dhermi: Llazari 30 vota; Tato ? vota dhe Bollano 120 vota

Nese keto numra jane te sakta atehere nga 1037 votues, 47% kane votuar per Bollano, 20 % per Aleko Taton dhe 33% per Llazarin.

(K. Jorgji)

1 comment:

Anonymous said...

Me se fundi terri informativ i gazetave shqiptare rreth zgjedhjeve ne Himare u u shkermoq ne saje te informacionit qe dhane djemte e himares, jo vetem ne himara.eu por sidomos me ane te gazetes qe e lexuan mijera himarjote. I urejome sukse gruoit te punes te kesaj gazete dhe presim si gjithmone te verteten dhe vetem te verteten, dhe jo genjeshta si ato te Shekulli sot qe akuzonte PBDNJ ne vend qe ti falenderonte per fushaten shembullore dhe me shume kulture.
Idiotizmi i nje gazetareje arrin gjer aty sa ta quaje gazeten www.Himara.eu si gazete greke. E pse nuk e quajti ate dhe gazetemshqiptare perderi sa gjysma e saj ishte shqip.
Po gazeten Tribuna dhe gazeta e Athines qe dalin shqip ne athine si do ti quante kjo gazetare e shekullit