Thursday, February 08, 2007

News: Debat midis kanidateve per bashkine e Himares ne Tirane

Neser ne ora 10.00 ne Tirane behet debatin-takim me kandidatet per Bashkine e Himares ne Hotel Mondial.
Deri tani tre prej tyre, Bollano, Llazari dhe Tota kane rene dakord per pjesmarrje pasi Andruco do te
jete ne Greqi.

Sot tek Top-channel do te kete debat per Himaren dhe po sot Llazari do te jete tek Blendi Fevziu. Sipas te
thenave.

No comments: