Saturday, February 10, 2007

NEWS: The debate Bollano -Llazari in hotel Mondial, Tirane


(Majtas V. Bollano, djathtas Dh. Lazari)
(Aristera o Bollanos, dheksia o Lazaris)

Takimi me kandidatet mbaroi rreth ores 12-te (9-12-2007). Erdhen vetem Vasili dhe Dhimiter Llazari. Nga shtypi qe Zeri i Ameerikes dhe Alsat. Zeri i Amerikes do ta jape takimin neser ne ora 18.00 (e diel dt 11-02-2007 )me oren e Tiranes.
Takimi shkoi normal perfshire edhe disa ferkime, sidomos per ligjin e tokes,ku

Kandidati i PD, Dhimiter Lazari konfirmoi se eshte pro ligjit 7501, e perseris pro 7501

Η συνατηση με τους υποψιφιους για δημαρχο της Χειμαρας εγινε την παρασκευη, στις 12 η ωρα (9-02-2007). Παρουσιαστικαν μονο ο Β. Βολλανος (της «Ομονιας») και Δ. Λαζαρης (του Δημοκρατκου κοματος). Απο τα μεσα μαζικης ενιμερωσης συμετεχαν το «Η φωνη της Αμερικης» και ALSTAT. Αυριο στις 11-02-2007 η «Η φωνη της Αμερικης» θα μεταδωση την συνατηση.

Το debate εξελιχτικε σε κανονικες συνθικες, δεν ελιπαν ομως και οι εντασεις κυριος για το νομο 7501 ο που ο Δ. Λαζαρης δηλωσε οτη υποστηριζει το νομο 7501.

2 comments:

himara said...

Fotot dhe lajmi u derguan nga organizata "Komuniteti Himarjot" dhe posacerisht Dr. Kristaq Jorgji

himara said...

shenim: ligji 7501 eshte ai i cili ndan ne menyre te barabarte tokat bujqesore te himares midis trashegimtareve te vertete dhe te ardhurve jo himarjote sipas frymeve tecdo fmiljeje.