Wednesday, April 25, 2007

Borshjotet i jane mirenjohes fadromave

Fadromat e Ndertimoreve “sulmojne” Borshin (KORRIERI)
E Marte, 24 Prill 2007
SARANDE - Policia Ndertimore perfundoi dje fazen e pare te prishjes se objekteve te ndertuara pa leje pergjate vijes bregdetare te Sarandes, nga Buneci deri ne Borsh. "Gjate aksionit u prishen 12 objekte te paligjshme ne piken turistike te Bunecit, ne afersi te fshatit Borsh ne Komunen e Lukoves, tha per ATSH-ne shefi i Policise Ndertimore te Sarandes, Aurel Kurami, duke shtuar se, "nuk eshte shenuar asnje incident me pronaret e objekteve te paligjshme, pasi, fale mirekuptimit, ata kane nderhyre dhe vete ne prishjen e ketyre objekteve. Ne ditet ne vazhdim, aksioni i Policise Ndertimore do te perqendrohet ne Borsh, pasi atje jane ngritur ne menyre te jashteligjshme 13 objekte te tjera", tha Kurami, duke shtuar se "operacioni do te nise nga ish-posta kufitare deri ne fshatin Shkalles te komunes se Borshit". Kurami tha se "aksioni per shembjen e objekteve te paligjshme eshte mbeshtetur nga forcat e shumta te policise se Komisariatit te Sarandes dhe Gjirokastres".

No comments: