Wednesday, April 25, 2007

Hapet sezoni turistik dhe ne POTAM (Himare)

Sipas te dhenave te fundit dje fadroma ishte ne Qeparo. Gjate kohes se shembjes se nje barake pesoi defekt teknik. Sot vazhdon fadroma ne Himare Spile , Potam, ku pritet te rrezohen disa kseonodhia te vogla qe biles i kane prenotuar turistet per veren e 2007.

No comments: