Wednesday, April 25, 2007

News: Destruction in Dhermi
Policia ndertimore ne keto momente "peruron" sezonin e ri turistik edhe ne Dhermi. Lokali me interesant qe pritet te rrafshohet eshte "Havana". Presin fotografine "nekrologjike" te Havanes

The police at this moment is in Dhermi. She is "opening" the new season touristic, destructing the buildings at the seaside. The first candidate is "Havana". We expect a photo when "Havana" will “died”. "Enjoy " this pictures .


.

1 comment:

Ermir said...

deri me sot qe flasim, ky lokal ne Dhermi nuk eshte prishur akoma, dhe nuk besoj qe do prishet dhe per ca vite. Policia dnertimore kur nuk prishi ndertimet ne Durres qe jane me qindra...nuk besoj qe ka ngelur puna te Havana.