Wednesday, May 23, 2007

MAFIA "DULAKU" NE KERKIM TE THESARIT TE GJYSHIT NE DHERMI

http://groups.yahoo.com/group/clubhimara/message/3992
mario levendi [pentagramus2007@yahoo.com]

Alarm per dherminjasit "Po u rrembehen tokat"
Mesojme se krye mafiozi i fundit i tokave ne Krahinen e Himares "Dulaku`s Brothers" pas Jalit ka sulmuar Dhermiun duke blere siperfaqe te medha tokash nga persona "non grata" dhe te grabitura te qytetareve te Himares me dokumenta fallse. Sipas informacioneve qe na serviren "agjencite e huaja te zbulimit" dhe kryesisht ajo franceze qe e ka etiketuar Artan Dulakun, Kryetarin e Shoqates se Ndertuesve te Shqiperise njekohesisht pronar i Grupit Mediatik "Vizion Plus" dhe Gazetes "Albania", si i lidhur me Mafian e pastrimit te parave ne Shqiperi, e themi me plote goje se himariotet duhet te shigjetojne kursin e tyre te perplasjes me tokat e grabitura ndaj Artan Dulakut. Pse duhet te jemi ne Alarm?
Disa dite me pare mesojme se Artan Dulaku i ka kerkuar Bashkise se Himares qe te rrethoje 40 mije meter katrore truall ne Dhermi, duke paraqitur dokumente te Hipotekes se Vlores, nje marveshje blerje te kesaj siperfaqeje nga nje person i quajtur Genti me origjine nga Dhermiu qe jeton ne Tirane, toke kjo e perfituar prej nje vendimi Gjkyqesor te Gjykates se Vlores. Ne kete pike qytetari mafioz Artan Dulaku mendon se e ka te ligjshme te pretendoje se ka perfituar nje teritor nga me te medhate ne Dhermi pas Thanas Dunit qe ka perfituar 200 mije metra kuadrat nga po kjo Gjykate Fashiste e Rrethit Vlore.
Ne fakt punonjesit e Bashkise nuk jane treguar te befasuar ndaj "Dulaku`s Brother" pasi po ky personazh ka blere dhe pastaj e ka hipotekuar 9 mije meter katrore ne Jale te Vunoit prej nje kapteri me emrin Menyr, marveshje kjo qe eshte denoncuar nga Kontrolli i Larte i Shtetit ne kohen qe ishte Kryetar Bashkie Viktor Mato i cili po vuan kete lloj denimi nga Gjykata e Vlores per shitje te pasurive te perbashketa te himarioteve.
Pyetja qe shtrohet ndaj Dulakut eshte:
Me cfar dokumenti ky zotni na qenkerka pasaniku i radhes qe paska blere nje teritor kaq te madh ne Dhermi, ne nje kohe qe vendimet e gjykatave per dhenjen pronesie kullote ne Himare jane ndaluar prej vitesh?
Me cte drejte mafiozet si puna e Gentit apo Thanasit jane quajtur pronare me vendim gjykate kur ne te vertete ka pronare te ligjshem dhe te njohur historikisht nga banoret vendas?
A e dine grupi mediatik qe Dulaku ka nen kontroll, bse Komisioni i ndarjes se tokes ne bashkeveprim me resoluten e Konferences Pan Himariote ka filluar te certifikoje nga e para pronesine mbi token e kundershtuar me se fundi edhe ne Mitingun e Himares?
A e dine zoterinjte qe shesin dhe blejne toka te himarioteve se Departamenti Amerikan i ka kerkuar qeverise shqiptare te anulloje vendimet arbittare te gjykatave shqiptare per njohje pronesie ne Rajonin e HGimares?
A e dine keta zoterinje se vendimet e gjyqeve jane bere ne fshehtesi dhe se ne tokat e himarioteve ka pronare me mijera vjete dhe se ata nuk jane pyetur dhe as kane degjuar se jane dhene vendime fallse me tre vete ne kembim te pushtimit te tokave te Himarioteve.
A e dine keta zoterinje se toka ka zot dhe nuk do te lejojne te shkelin askush dhe se do te mbrohet me cdo cmim toka e himarioteve, ndersa fallsifikatoret do te mbajne pergjegjesine qe i takon, kushdo qofshin si ne bashki, fshat kryepleqesi dhe gjykata fashiste?
Kjo le te sherbeje nje apel per te gjithe pronaret dhermias, vunjotas, palasikote, himariote, piluriote etj qe te kene kujdes nga mafiozet e tipitulaku, person i cili ka ushtriuar gjithe hapesiren e felliqur mediatike ndaj himares per grabitjen e tokave.
ky le te jete mesazh per diksutim ne klubin himariot.


No comments: