Wednesday, August 29, 2007

Dhërmiu në flakë (nga Koha jone)

Dhërmiu në flakë, rrezikohen banorët

Dy vatra zjarri në fshatin Dhërmi pak kilometra afër Sarandës (Koha jone nuk e di qe Dhermiu eshte afer Himarës-coment i Himara blog).

Flakët kanë rrezikuar të digjnin disa banesa. Vatrat janë shfaqur në vendin e quajtur Potam dhe në afërsi të lokalit “Panorama”, që ndodhet në pjesën e sipërme të rrugës, në një terren ku dhe zjarrfikësit nuk kanë hyrë dot. Flakët janë përhapur me shpejtësi si pasojë e erës së fortë dhe forcat zjarrfikëse, të ndihmuara dhe nga banorë të zonës, kanë ndërhyrë me mjete rrethanore për shuarjen e tyre.

No comments: