Sunday, October 21, 2007

ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

click in the picture to increases
ΛΑΙΚΟ ΒΗΜΑ (15-10-1007)
"Forumi Vorioepirot" dhe shoqata "Bashkimi i Himarjoteve" njofton se ne dt 5 Nentor do te behet proteste para ambasades shqiptare per shkak te veprimeve te papranueshme per ndryshimin e pronesise me fallsifikime te realizuara nga segmente shteterore, ndryshimin ethnologjik te zonave minoritare.
Ju bejme thirrje gjithe vorioepiroteve, gjithe shoqatave organizma perfaqesuse te voriepiroteve te marrin pjese aktivisht ne proteste. Praktikat shoviniste te pasuesve te enver Hoxhes duhet te marrin fund! Nuk do ti lejojme askujt te rrembeje pasurite tona dhe te na ndjekin nga trualli i te pareve tane. Do te luftojme me force dhe kembengulje per te drejtat tona.
Eshte ceshtje e mbijeteses se Helenizmit Vorioepirot
Te gjithe ne protesten e 5 Nentorit

No comments: