Tuesday, December 18, 2007

Zgjedhjet e shoqates Bregdeti

Te dielen e shkuar ne Tirane u bene zgjedhjet e shoqates Bregdeti. Ne baze te diskutimeve u bene keto ndryshime: Z. Vangjel LLazari u zgjodh President Nderi i Shoqates. Kryetar i ri i Shoqates u zgjodh dr. Niko Nesturi nga Palasa. Ne bordin e shoqates u zgjodhen edhe Polo Cakalli nga Piluri, z. Leonidha Papa nga Dhermiu dhe Aleks Vranaj nga Piqerasi. Ne kryesine e re u zgjodhen perfaqesues nga tere fshatrat e bregdetit Jonian.
K. Jorgji

No comments: