Tuesday, February 12, 2008

Komunikate: Pergjigja jone ndaj Banges Boterore

Shoqata e Qeparoit ka derguar kete mesazh:

Mbeshtesim Bashkine e Himares dhe Komunitetin Himariot "Asnje projekt turistik nuk mund te filloje ne bregdet pa realizuar pronesine ne baze te kushtetutes se vendit dhe himarioti te mare token e tij"
Banka Boterore te kontraktoje me pronaret dhe jo me shtetin. I lutemi komunitetit Himariot ne Tirane te coje zerin tone ne takimin e sotem me Bangen Boterore.

Shoqata per Bashkim-Vellazerim Qeparo.
Kryetari Dhimitraq Katiu

No comments: