Thursday, July 10, 2008

Berisha mohon te kete prona ne Himare

Shekulli on line today:


"...Ndërkohë Braçe ka ngritur edhe akuzën për tokat që Berisha dhe familja e tij kanë zaptuar në bregdet. Sipas tij vetë Argita, e bija e Berishës ka deklaruar se ka 166 metra katrorë tokë në gjirin e Lazrit, ndërkohë edhe kunati i Berishës ka deklaruar se 98 metra katror po në gjirin e Lazrit.

“Berisha dërgoi padronët e policisë për të prishur ndërtimet në Jalë me qëllim për të ngritur një fshat turistik nga një kompani e cila është partnere në biznes me vajzën e tij”.

Por Berisha u përgjigj sot se: “Akuzohem se kam bërë prona në jug, ndërkohë që unë skam asnjë metër katrorë tokë përveçse në Tropojë, që ma kanë lënë gjyshërit e mi”.


No comments: