Wednesday, November 26, 2008

Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου

ΕΝΩΣΗ ΧΕΙΜΑΡΡΙΩΤΩΝ

Κολοκοτρώνη 44 - ΑΘΗΝΑ Τηλ.6944.259611 & 6944.908605

Φαξ.210.3832341 e-mail: himaraunion@gmail.com


26 Νοεμβρίου 2008

Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου

Η Ένωση Χειμαρριωτών θα πραγματοποιήσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ε.Σ.Η.Ε.Α. Ακαδημίας 20 την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008 και ώρα 12.00 για τα γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Βόρειο Ήπειρο, με την προσπάθεια του αλβανικού κράτους και παρακράτους να διαρπάξουν την γη μας.

Στο χωριό Νίβιτσα, στην Κακομαία, έφθασαν οικοδομικά συνεργεία για να κατασκευάσουν τουριστικό χωριό, με παράτυπες αποφάσεις και με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης αλλά και παρακρατικών εγκληματικών στοιχείων υπό τον μανδύα εταιρίας security. Οι Βορειοηπειρώτες της περιοχής μας αγωνίζονται εδώ και έξη ημέρες νυχθημερόν, έχοντας αποκλείσει τον δρόμο που οδηγεί στην παραλία, για να αποτρέψουν την διαρπαγή των περιουσιών τους. Οι αλβανικές δυνάμεις καταστολής και οι παρακρατικές ομάδες δείχνουν όλη τους την σκληρότητα χτυπώντας αδιάκριτα γέροντες, γερόντισσες και παιδιά. Η αστυνομία έχει πραγματοποιήσει αρκετές συλλήψεις και τέσσερις συμπατριώτες μας έχουν ήδη προφυλακισθεί.

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες που περνάει ο τόπος μας σας προσκαλούμε και σας ζητάμε την παρουσίας σας στην συνέντευξη τύπου και την συμπαράστασή σας.


Ο πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας


Φρέντης Μπελέρης Σπύρος Κούτουλας

No comments: