Friday, November 07, 2008

Kadareja mes enderimeve djaloshare dhe makthit te pallatit te enderave

Bej click per te zmadhuar figuren
lexoni ne vazhdim ne tribuna ne formen .pdf
http://www.tribuna-news.com/pdf/20081102174417_ZT78ttribuna.pdf

No comments: