Wednesday, December 31, 2008

ΕΚΤΑΚΤΟ - Ουάσιγκτον, του Λάμπρου Παπαντωνίου

http://www.noiazomai.net/bushplans.html

ΥΠΟΛΟΓΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Πλαίσιο κειμένου:   Ο «ΝΕΡΩΝ» ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ Μοναδική πραγματική φωτογραφία-ντοκουμέντο, με τον Μπους να περιεργάζεται και να μετρά τα στενά σύνορα των Σκοπίων που αναγνώρισε σαν «Μακεδονία», κοιτώντας την απόστασή τους από τη στρατηγική μας Θεσσαλονίκη! Μοιάζει με πλανητάρχη – πιανίστα, που έχει τη δυνατότητα πατώντας πλήκτρα και αχυρανθρώπους, να μεταβάλει τα πάντα και να μετατρέπει σε φωτιά και όλεθρο τα κράτη. Και δυστυχώς μέσα στις «νότες» περιλαμβάνεται η διάλυση της Βόρειας Ελλάδας. Όμως τα σχέδιά τους αποκαλύπτονται πλήρως σήμερα

ΕΚΤΑΚΤΟ - Ουάσιγκτον, του Λάμπρου Παπαντωνίου

αποκλειστικά για το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Υπόλογη η Κυβέρνηση Μπους για τις ταραχές στην Ελλάδα! Απεργάζεται μεθόδους για την αποσταθεροποίησή της, ώστε ο νεοεκλεγείς Μπαράκ Ομπάμα να βρεθεί προ τετελεσμένων γεγονότων, από τα οποία δεν θα μπορεί εύκολα να απεμπλακεί ! Ό,τι ακριβώς γίνεται και με τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς εναντίον της Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας. Βέβαια παραμένει το τεράστιο ερώτημα, κατά πόσο ο κ. Ομπάμα έχει επίγνωση αυτής της πολιτικής από την στιγμή που είθισται ο κ. Μπους να τον ενημερώνει για κάθε ζήτημα.

Άλλωστε μόνο ένας ανόητος δεν θα μπορούσε ν’ αντιληφθεί, πως όλη αυτή την ιστορία των ταραχών στην Αθήνα, με αφορμή την τραγική δολοφονία του άμοιρου 15χρονου, Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, την υποκινούν φορείς της Αμερικανικής Κυβέρνησης, που ελλοχεύουν στην Αθήνα! Να υπενθυμίσουμε, ότι το Κλιμάκιο της CIA στην Αθήνα είναι το μεγαλύτερο μετά το Κάιρο, με όλων των ειδών τα μέσα! Διαθέτει ακόμη και επαγγελματίες δολοφόνους, σύμφωνα με την Επιτροπή της Αμερικανικής Γερουσίας για θέματα Intelligence (Μυστικών Υπηρεσιών και Πληροφοριών)!

No comments: