Thursday, January 29, 2009

News: sa fiton gazeta Shekulli nga dosja Bollano?

Sipas nje burimi te besueshem V.Bollanos i eshte sugjeruar nga simpatizantet e tij te kerkoje nga gazeta Shekulli nje perqindje te fitimeve te saj duke qene se kjo gazete dhe blogeri i saj e ka figuren e tij prezente ne cdo kohe duke rritur ne kete menyre fitimin nga shitja e gazetes. Artikulimi i emrit te tij ne faqet e gazetes ze vendin e pare dhe menjehere pas tij vjen emri i kryeministrit Berisha. Kohet e fundit kolonat e gazetes jane angazhuar rreth nje gjyqi qe disa protestues ne Guatemala te Tepelenes kane kryer kunder shprehjeve irredentiste te z. Bollano.

No comments: