Kush kerkon te largoje bustin e deshmorit te Gjuhes greke Aristotel Guma?

H προτομή του εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα

Procedeengs of The III Panhimarjot Conference -

http://www.himara.eu/adver/KHimariot/konferenca3_1.html

Llambro Ruci shvlefteson "argumentat" e Kristo Frasherit, Luan Malltezit, Shaban Sinanit etj

Le të thonë sa të duan Kristo Frasheri, Luan Malltezi, Shaban Sinani etj.se gjuha e parë në Himarë është shqipja dhe më pas greqishtja. E kjo është thënë qartësisht, por vendosmërisht, pa ekuivoke dhe duke e faktuar

Regjistrimi i popullsise-Presidenti Topi: presione nga qarqe ultranacionaliste

“Ndjeshmëria e madhe është sepse nga individë të qarqeve ultranacionaliste tentohet të bëhet një politikë presioni dhe deformacioni të një procesi që duhet të jetë nacional dhe ligjor” Presidenti la të kuptohej se ai ishte ishte edhe për deklarimin e lirë të etnisë dhe fesë

Ivanov: "ende në rajonin tonë qarqet ultranacionaliste veprojnë në dëm të vendeve të tjera".
(Shqip)

In contrast with 52-personality peticion, in the report of Europian Commission it is said that:

There is a lack of accurate data on minorities in Albania. This situation is expected to be addressed by the conduct of a population census in 2011, respecting international standards including the principle of free self-identification. This census will include optional questions on the ethnic origin, religious affiliation and mother tongue of respondents.

Pse nuk i jepet shtetesia shqiptare fortlumturise se tij Anastasios?

Lufta midis civilizimeve ne Shqiperi e gjen shprehjen ne luften frontale te qarqeve ateiste dhe antikrishtere qe perfaqesohen deri ne kupolen e shtetit per 20 vjet rresht dhe kontrollojne totalisht mediat.
S ipas raportimeve te ShIK-ut dhe shtypit, fondametaliste musilmane kane marre shtetesi shqiptare, kurse kryepeshkopi dekorohet nga Presidenti por ende nuk i ploteson kushtet per shtetesi megjthe qendrimin permanent prej 19 vjetesh ne Shqiperi !!!!


Wednesday, March 18, 2009

Σχετικά με την απόδοση των συντάξεων του ΟΓΑ σε ηλικιωμένους Βορειοηπειρώτες


Βορειοηπειρωτικοί φορείς πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου, συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΓΑ, κ. Λευτέρη Παπαγεωργόπουλο.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα συνεχιζόμενα προβλήματα που παρουσιάζονται σχετικά με την απόδοση των συντάξεων του ΟΓΑ σε ηλικιωμένους Βορειοηπειρώτες δικαιούχους και πιθανοί τρόποι επίλυσής τους.Οι εκπρόσωποι εξέθεσαν στον πρόεδρο του ΟΓΑ τον προ βληματισμό τους για τα συνεχιζόμενα προβλήματα των ηλικιωμένων συμπατριωτών μας και πρότειναν συγκεκριμένους τρόπους και μέτρα για την υπέρβαση των όποιων εμποδίων.Ο κύριος Παπαγεωργόπουλος έδειξε να κατανοεί το πρόβλημα και έδειξε προσωπικό ενδιαφέρον για την επίλυσή του. Συγκεκριμένα, ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για τις έως τώρα ενέργειες του οργανισμού και δεσμεύτηκε ότι θα αποσταλεί άμεσα στις υπηρεσίες του ΟΓΑ νέα εγκύκλιος όπου θα καθορίζονται με σαφήνεια οι όροι και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδοση των συντάξεων. Τόνισε δε, ότι «το διαβατήριο δεν θα ζητείται από τους Βορειοηπειρώτες ως αποδεικτικό μόνιμης παραμονής στην Ελλάδα και επαρκής απόδειξη για αυτό θα θεωρείται η επίδειξη του ΕΔΤΟ».
Σε περίπτωση που από ορισμένους υπαλλήλους ζητηθεί το διαβατήριο, μπορείτε να καλέσετε για περαιτέρω διευκρινίσεις και νομικές συμβουλές στα τηλέφωνα
210 3620 940
210 3620 124
210 3621740

Για την απόδοση του επιδόματος πολυτέκνων στους Βορειοηπειρώτες δικαιούχους της σύνταξης του ΟΓΑ, ο πρόεδρος του οργανισμού ενημέρωσε ότι το δικαιούνται όλοι όσοι λαμβάνουν σύνταξη ΟΓΑ, με απαραίτητη προϋπόθεση την μόνιμη παραμονή στην Ελλάδα.

No comments: