Thursday, January 07, 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ:ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ “OMONOIA”

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ “OMONOIA”
BASHKIMI DEMOKRATIK I MINORITETIT ETNIK GREK “OMONIA”
DEMOCRATIC UNION OF GREEK MINORITY IN ALBANIA “OMONOIA”

Άγιοι Σαράντα 05/01/2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ


Στέλνοντας τις θερμότερες ευχές σε όλο τον κόσμο για το νέο έτος, ευχόμαστε τα καλύτερα και σε κάθε Έλληνα της Βορείου Ηπείρου. Οι σύγχρονες εξελίξεις απαιτούν όλοι μας να συμπορευτούμε, υπερνικώντας τις προσωπικές αδυναμίες και τα πάθη μας, για να οδηγηθούμε με κοινή προσπάθεια σε δημιουργία, πρόοδο και προκοπή.

Ανακοινώνουμε προς όλα τα μέλη και τους φίλους της Ομόνοιας, ότι τις προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιηθούν η εξής εκδηλώσεις.

1. Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, στην Δερβιτσιάνη, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη επέτειος της Ιδρύσεως της Ομόνοιας (11 Ιανουαρίου 1991). Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία και το Μνημόσυνο των στελεχών που απεβίωσαν, οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στο Πολιτιστικό Μέγαρο Δερβιτσιάνης όπου θα γίνει και η κοπεί της παραδοσιακή βασιλόπιτας.

2. Στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης της Ομόνοιας, ο Γενικός Πρόεδρος και μέλη του Γενικού Προεδρείου, θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τα μέλη της Οργάνωσης στις Ελληνικές Επαρχίες όπου θα παρουσιαστεί το νέο Σχέδιο Καταστατικού που προτάθηκε από την Επιτροπή Καταστατικού. Η συναντήσεις θα είναι ανοιχτές και θα πραγματοποιηθούν με το ακόλουθο πρόγραμμα.

· Την Πέμπτη 7.01.2010 και ώρα 17.00 στην πόλη του Δελβίνου
· Την Παρασκευή 8.01.2010 και ώρα 18.00 στο Φοινίκη
· Το Σάββατο 9.01.2010 και ώρα 18.00 στο Αλύκο
· Από τις 11 μέχρι τις 15 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με φορείς και συλλόγους στον Ελλαδικό χώρο.
· Το Σάββατο στις 16 Ιανουαρίου, ώρα 16.00, στην πόλη των Αγίων Σαράντα και αμέσως μετά την εκδήλωση θα γίνει η κοπή της βασιλόπιτας για το Παράρτημα Αγίων Σαράντα.
· Οι συναντήσειςστις άλλες περιοχές θα ανακοινωθούν με σχετική ανακοίνωση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

No comments: