Friday, February 05, 2010

Ta Nea: Ne votimet e ardheshme 160 000 Homogjene qe marrin shtetesine greke se shpejti
click in the figure to increase it.
Projektligji qe u depozitua ne parlamentparashikon:
Te jepet nenshtetesia gre se 500.000 emigrante te lishshem (160 homogjene)
dhe per 250 000 femije emirantesh te lindur ne greqi

Sipas ta Nea, projektligji qe u depozitua ne parlament ditet e fundit parashikon dhenien e shtetesise dhe nga keta marrin pjese ne zgjedhjet e ardheshme sipas ketyre kategorive:
a) 160.000 me leternjoftim special te homogjeneve nga shqiperia(karte homogjeni
b) 62.000 me leje qendrimi me afat te pakufizuar ose leje dhjetevjecare

c) 3000 homogjene nga vende te ndryshme

d) 130 -emigrante shumevjecare ne greqi
e) 14 000 me leje qendrimi pesevjecare (shumica e tyre shqiptare)
d) 1000 prinder te femijeve te lindur ne greqi
e) 1000 persona qe kane kerkuar azil politik
f) ....

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4558990

1 comment:

Anonymous said...

Si e kuton qeveria shqiptare regjistrimin