Monday, October 04, 2010

Anonymous said...

Anonymous said...

Himarë, mbeturinat hidhen në rrugë

Për më shumë se dy vite, mbeturinat urbane të qytetit të Himarës hidhen anës rrugës kryesore e cila të çon në Himarë, pikërisht në Qafën e Vishës. Kjo e fundit është kthyer në një vend mbeturinash. Ky aks rrugor tashmë nuk mund të quhet rruga e re që sa është përuruar, por koshi gjigant i mbeturinave urbane. Ndërkohë, lidhur me përgjegjësitë, bashkia e Himarës vijon t'i mbajë mbyllur dyert për gazetarët dhe nuk mund të marrësh asnjë informacion se çfarë zgjidhje dhe projekt mund të ketë, teksa tymi dhe era e keqe janë të pranishme në këtë zonë.

http://www.shekulli.com.al/2010/10/04/himare-mbeturinat-hidhen-ne-rruge.html

Chuck Norris

10:21 PM

1 comment:

Anonymous said...

Για κάποιους ξεκίνησε νωρίς η προεκλογική εκστρατεία απ' ότι φαίνεται. Για να μην προδίδονται όμως, ας διαλέξουν τουλάχιστον μια εφημερίδα η οποία δεν ήταν πάντα από τα πιο Αντι-Χιμαριώτικα ΜΜΕ!

Ο Μπολάνος ήταν, από την αρχή της θητείας του στο Δήμο της Χιμάρας (2003), εμπόδιο στα σχέδια του Kokedhima (Εκδότη της SHEKULLI) για εύκολο πλουτισμό με τα παράνομα 9όροφα κτήρια που έχτισε στη Χιμάρα. Τα κτήρια αυτά, εκτός των άλλων, είναι και το μέσο για να επιτευχτεί ο εποικισμός της Χιμάρας από Αλβανούς. Ένα 9όροφο κτήριο μπορεί να φέρει 50 οικογένειες από το Βορά.

Ας μην προδίδονται λοιπόν τόσο εύκολα μερικοί!

Όσον αφορά το ζήτημα των σκουπιδιών, η πραγματικότητα είναι πως φέτος το Καλοκαίρι, με τις ενέργειες του Δήμου, η Χιμάρα ήταν πολύ πιο καθαρή από πέρυσι την ίδια εποχή, παρόλο που ο αριθμός των ξένων ήταν σαφώς πολύ αυξημένος. Κι αν τα σκουπίδια πετιούνται στη Βίσα και δεν έχει λυθεί ακόμα το πρόβλημα υγειονομικής ταφής τους, θα πρέπει να ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι ότι το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο μέρος των Δήμων και στην Ελλάδα αφού πολύ λιγότεροι από τους μισούς εξ’ αυτών διαθέτουν ΧΥΤΑ (Χώροι Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων)