Thursday, October 07, 2010

The Nobel Prize in Literature 2010 Mario Vargas Llosa

Mario Vargas Llosa

Mario Vargas Llosa

The Nobel Prize in Literature 2010 was awarded to Mario Vargas Llosa "for his cartography of structures of power and his trenchant images of the individual's resistance, revolt, and defeat".

4 comments:

Anonymous said...

Kadareja-adio Nobel prize also for this year

Anonymous said...

"Kadareja-adio Nobel prize also for this year"

Kjo eshte keqardhje apo ferkim barku nga qejfi?

Anonymous said...

As keqeardhje dhe as ferkim barku, vetem nje konstatim.

Anonymous said...

Per mendimin tim, Kadareja nuk ka per te mare ndonjehere çmimin nobel. Ai nuk ka asnje veper te veçante ne lartesine e nje nobelisti. Gjithashtu edhe kariera e tij dhe personazhi i tij, jane shume te dyzuara dhe me shume kthesa, aspak tipike per te pretenduar nobelizmin. Kadare nuk ka dhene asnjehere nje mesazh te qarte, nuk ka qene asnjehere nje model per askend, pra nuk ka tipare nobelisti ne asnje kendveshtrim.