Saturday, February 19, 2011

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ!

by ΕΘΝΟΣΥΝΕ ΛΕΥΣΗ on Παρασκευή,
18 Φεβρουαρίου 2011 στις 7:59 μ.μ.

Παρουσιάζουμε το απαράγραπτο δόγμα για τη Βόρειο Ήπειρο του παππού του σημερινού "Πρωθυπουργού", το θρυλικού Γεωργίου Παπανδρέου, το οποίο διατυπώθηκε σε μια ιστορική ομιλία του στη Βουλή των Ελλήνων, στις 12/6/1960 (31/5), σφραγίζοντας για πάντα το Βορειοηοπειρωτικό Ζήτημα, τονίζοντας κατά λέξη:

«Εκείνο πάντως το οποίο οφείλουν όλαι αι Ελληνικαί Κυβερνήσεις να γνωρίζουν, είναι ότι το θέμα (της Βορείου Ηπείρου) υφίσταται. Και εκείνον το οποίον απαγορεύεται εις τον αιώνα, είναι δι΄ οιονδήποτε λόγον η απάρνησις του ιερού αιτήματος….. Καθ΄ όσον αφορά την Βόρειο Ήπειρο...η διεκδίκησις είναι ιερά και απαράγραπτος»!

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΙΩΝΙΟ, ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΟ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ο σημερινός δε Πρωθυπουργός, θα πρέπει να ντρέπεται διπλά. Και γιατί λέγεται "Παπανδρέου", όνομα που δεν φαίνεται να το αξίζει και γιατί παραβιάζει το ΑΙΩΝΙΟ ΔΟΓΜΑ του Ελληνισμού για τη Βόρεια Ήπειρο, το οποίο διατύπωσε ο ίδιος ο παππούς του, απομακρύνοντας τον ευαίσθητο και φιλότιμο Έλληνα Πρόξενο Κορυτσάς, ο οποίος και το ακολουθούσε "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενος".

No comments: