Monday, February 21, 2011

ερωτικός χάρτης του Σίλβιο

Πώς βλέπει ο Ιταλός πρωθυπουργός τις χώρες της Ευρώπης; Γνωστή ιστοσελίδα προσπάθησε να απαντήσει δημιουργώντας έναν χάρτη που δεν θα άφηνε αδιάφορο κανένα αρσενικό παγκοσμίως. Δείτε τον και στείλτε μας πώς νομίζετε ότι θα ονομάζονταν οι χώρες αν στη θέση του Μπερλουσκόνι ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου


Η γνωστή για τους "πειραγμένους" της χάρτες alphadesigner, ξαναχτύπησε. Μετά τον χάρτη του κόσμου, όπως τον βλέπουν οι Αμερικανοί(όπου η Ιταλία για παράδειγμα ονομάζεται "Χώρα Νονών" και η Ελβετία "Μετρητά") και ο χάρτης όπως τον βλέπει το Βατικανό (όπου η Γερμανία ονομάζεται "Όμορφα ψηλά αγόρια"), ήρθε η ώρα για άλλον έναν παράξενο χάρτη.

Η alphadesigner σχεδίασε τον χάρτη της Ευρώπης όπως πιθανότατα τον βλέπει ο μεγάλος λατίνος εραστής και όταν προλαβαίνει πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Οι περισσότερες χώρες έχουν στο όνομά τους τη λέξη "αιδοίο", καθώς η τελευταία κυβερνητική θητεία του "Καβαλιέρε" κυριαρχείται από το ροζ χρώμα, ιστορίες για πάρτι οργίων και εσχάτως κατηγορίες για εκπόρνευση ανηλίκων, καθώς ο άτακτος Σίλβιο δεν προσέχει ιδιαίτερα που βάζει την... υπογραφή του.

Στον χάρτη υπάρχει η θάλασσα της "Ρούμπι" η θάλασσα του πάθους, ενώ η Μαύρη θάλασσα ονομάζεται "θάλασσα με τις ιερόδουλες".

Η Ελβετία ονομάζεται "πλούσιο αιδοίο", η Γερμανία "καλοταϊσμένο αιδοίο" και η Ρωσία "αιδοίο των αγωγών".

Ανάλογα ονόματα έχουν και οι χώρες των Βαλκανίων. Η Ελλάδα ονομάζεται "Ψηλομύτικα αιδοία", η Βουλγαρία "πάμφθηνα αιδοία" και η Τουρκία "Μπακλαβά αιδοία".

Βεβαίως υπάρχουν και εξαιρέσεις, σχετικά με τη χρήση του γυναικείου οργάνου αναπαραγωγής στα ονόματα. Η Σιβηρία ονομάζεται "Άνδρες πιο κοντοί από εμένα" και η Ολλανδία "λουλούδια".

Επίσης, σύμφωνα με τον κατά Σίλβιο "Χάρτη της Ευρώπης", η Ιταλία ονομάζεται "Μάμα Μία", η Μεγάλη Βρετανία "Η Βασίλισσα" και η Γαλλία "Η εκθαμβωτική Κάρλα".

Δείτε τον χάρτη και στείλτε μας πως θα ονομάζονταν οι χώρες μέσα από τα μάτια του δικού μας πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.

No comments: