Wednesday, April 20, 2011

Συνάντηση του Δημάρχου της Χειμάρρας, Βασίλη Μπολάνου με τους νέους Χειμαρραίους


Σε ενθουσιώδες κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου της Χειμάρρας, Βασίλη Μπολάνου με τους νέους Χειμαρραίους που ζουν στην Αθήνα. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αδικοχαμένου
Αριστοτέλη Γκούμα.
Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, παραβρέθηκαν περισσότεροι από
διακόσιοι νέες και νέοι από την Χειμάρρα οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον δήμαρχο, Βασίλη Μπολάνο, για τα έργα πνοής που έχουν πραγματοποιηθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη στον Δήμο και πως αυτά συντελούν στην δημιουργία νέων προοπτικών για την ανάπτυξη της περιοχής.

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικές ήταν οι ομιλίες των νέων που αποφάσισαν να ασχοληθούν ενεργά με τα κοινά του Δήμου, όπως ο Μάρκος Μενίκος με σπουδές στην Ελλάδα, που ζει και εργάζεται πλέον μόνιμα στην Χειμάρρα ως Μηχανολόγος Μηχανικός, ο Μιχάλης Δημογιάννης (Μηχανολόγος Μηχανικός) και ο πρόεδρος της Αδελφότητας Δρυμαδιωτών, Αντώνης Νέτσος (Δικηγόρος).

Την συγκέντρωση χαιρέτησε επίσης ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες. Τον λόγο έλαβαν και άλλοι νέοι από την Χειμάρρα όπως ο Στέλιος Μπολάνος, αλλά και νέοι
από την ευρύτερη περιοχή όπως ο Κοσμάς Καίσαρης από το Κηπαρό και ο Πέτρος Τσάνης από το Κούδεσι. Οι νεολαίοι που πήραν τον λόγο εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους, ενώ εστίασαν τόσο στις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής, όσο και στην εθνική σημασία της διοίκησης του Δήμου από τον συνδιασμό της ΟΜΟΝΟΙΑ, ως εκπρόσωπο του Ελληνισμού.

No comments: