Monday, June 20, 2011

24 ore News: Konferenca e trete panhimarjote-17-18 June 2011

Himarë, "26 shekuj histori e trashëgimi”
19/06/2011
Komiteti himariot dhe bashkia e Himarës, organizuan gjatë dy ditëve te fundit Konferencën Ndërkombëtare"26 shekuj histori, trashëgimi, për të ardhmen e Himarës", me mbështetjen e Komisionit për Demokraci pranë Ambasadës së SHBA në Tiranë.

No comments: